Elektricien-noord-holland

Meterkast aanleggen

Een meterkast gaat normaliter voor een lange periode mee. Maar het komt ook weleens voor dat de meterkast complicaties heeft. Krijgt u bijvoorbeeld steeds vaker een kortsluiting binnen uw woning? Dan kan dit dus ook te maken hebben met een verouderd groepenkast dat wel aan vervanging toe is. De elektraspecialist van Elektricien Noord-Holland adviseert u niet te wachten met het vervangen van de meterkast tot u problemen ermee hebt. Maar wees de problemen voor en investeer in een nieuwe meterkast bij een wat ouderhuis. Zo bent u de problemen voor en bent u veilig. Wilt u weten of uw meterkast vervangen dient te worden? Bel onze elektra expert en weet het meteen.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Meterkast toe aan onderhoud?

Behalve het uitbreiden van de groepenkast doet onze elektraspecialist ook aan het onderhoud van de groepenkast. Denk aan het controleren van de stoppen, of ze geen slijtage vertonen. Ook lijkt stof een onschuldig iets maar binnen de groepenkast kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom verwijderd de elektricien het opgehoopte stof op een zorgvuldige manier zonder de stoppen op kabels te beschadigen. Door een onderhoudsbeurt aan de meterkast verkleint u de kans op een kortsluiting of stroomstoring.

Groepenkast uitbreiden

Wanneer u tijdens het gebruiken van uw apparaten vaker te maken hebt met een stroomstoring of gebruik wilt maken van een grootstroomgebruiker dan kan het uitbreiden van uw groepenkast de uitkomst zijn om kortsluiting te voorkomen. De elektromonteur van Elektricien Noord-Holland helpt u hier graag mee verder. U voorkomt dat uw groepenkast overbelast raakt wanneer u voor een uitbreiding van de groepenkast kiest. Heeft u net een nieuw apparaat gekocht maar kunt u er nog niet volop van genieten of gebruik van maken? Bel dan ons elektraspecialist van Elektricien Noord-Holland en hij zorgt ervoor dat u op een veilige manier al uw gewenste apparaten volop kunt gebruiken. Voorkom vervelende en gevaarlijke stroomstoringen en bel de elektricien voor een uitbreiding van de groepenkast.

uitbreiden groepenkast

Groepenkast onderhouden

De meterkast wordt ook wel het hart van de woning genoemd op het gebied van de elektra. Via de groepenkast wordt uw elektra namelijk doorgevoerd en geregeld. De groepenkast zorgt voor een veilig doorvoer van de elektra binnen uw woning. Zo wordt er per kamer geregeld hoeveel verbruik mogelijk en veilig is. Hierom is de groepenkast ook erg kwetsbaar. De groepenkast slaat ook af wanneer er te veel apparaten tegelijkertijd gebruikt worden. Dit veroorzaakt dan voor een stroomstoring. Uiteraard wilt u dit zo voorkomen. Wij van Elektricien Noord-Holland helpen u graag hierbij. Dit vraagt enig onderhoud dat in een mum van tijd door onze ervaren elektriciens is verricht en u weer verzekerd bent van een veilige woning.

meterkast reparatie

Werkgebied

Elektricien Noord-Holland heeft elektriciens verspreidt door heel Noord-Holland. Zo kan onze elektricien de zelfde dag nog bij u langs komen om uw stroomproblemen te verhelpen. Wij komen onder andere in:

Meterkast laten plaatsen door een Expert

Gebeurt het vaker dat de stoppen of schakelaars binnen uw meterkast doorslaan en ligt het zeker niet aan de aangesloten apparaten? Dan is uw meterkast zeer zeker aan vervanging toe. Echter heeft de elektromonteur van Elektricien Noord-Holland dit probleem ook vaak opgelost door een extra groep te plaatsen. Hierdoor kan je het verbruik van de apparaten gelijkmatig verdelen en voorkomt u op deze manier kortsluiting. Denkt u dat uw meterkast ook een extra groep nodig heeft of wilt u advies hierover? Laat het onze elektricien weten en hij kijkt samen met naar de mogelijkheden hiervan. Het komt ook weleens voor dat een kast volledig gevuld is en een extra groep plaatsen niet mogelijk is. In dit geval adviseert de elektromonteur van Elektricien Noord-Holland de gehele meterkast te veervangen.

Elektricien-Noord-Holland

Altijd een elektricien bij u in de buurt

Onze tevreden klanten

Mijn groepenkast was overbelast geraakt. Contact opgenomen met Elektricien Noord-Holland. De zelfde dag kwam de elektricien nog langs om mijn groepenkast uit te breiden. Een top elektricien!
Hidde de Groot

⭐⭐⭐⭐⭐

Erg prettig om Elektricien Noord-Holland over de vloer te hebben! Werkt goed en secuur. Denkt erg goed mee en geeft advies waar nodig is. Komt altijd afspraken na en zet graag een extra stapje. Kortom; echt een topper!
Aukje Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb per ongeluk door een stroomkabel geboord. Direct contact opgenomen met Elektricien Noord-Holland en de elektricien kwam dezelfde dag nog kijken. Al snel had de elektricien mijn stroomprobleem verholpen.
Jorrit Willemsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Over Elektricien Noord-Holland

Welkom bij Elektricien Noord-Holland . Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren.

Diensten

Kortsluiting of storingen verhelpen

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektra aanleggen