Elektricien-noord-holland

Elektricien De Weel

Heeft u een elektricien nodig in De Weel? Wij zijn uw lokale elektricien!

Welkom bij Elektricien De Weel. Wij zijn uw betrouwbare en ervaren elektricien. Voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. De expertise die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren. Door ons team met alleen gespecialiseerde elektriciens in De Weel kunnen we u op dezelfde dag nog helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op het verhelpen van kortsluiting, stroomstoring of een nieuwe groep in uw meterkast.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Stroomstoringen verhelpen in De Weel

In veel gevallen kunt u zelf een stroomstoring verhelpen. Probeer eerst te achterhalen welk apparaat voor de kortsluiting zorgt. Is dit een meer diepliggende storing? Dan kunt u op elk gewenst moment onze storingsdienst benaderen. Onze ervaren elektriciens helpen u graag verder met al uw elektra vragen of bij nood.

Doorgeslagen stoppen in De Weel?

Een doorgeslagen stop is meestal het gevolg van een kortsluiting bij een van de aangesloten elektrische apparaten. In dit geval is het vervangen van de groepenkast uitermate onnodig. Wilt u achterhalen welk apparaat voor deze kortsluitingen zorgt? U doet dit als volgt? U werkt per groep/kamer. Plaats na de kortsluiting een nieuwe stop of schakel de schakelaar terug. Plaats dan de apparaten 1 voor 1 weer terug. Apparaat waar de stop weer bij doorslaat is het apparaat die voor kortsluiting zorgt. Ondanks deze poging niet kunnen achterhalen welk apparaat het is? Bel onze elektromonteur van Elektricien De Weel. Hij komt diezelfde dag nog langs. Bel ons gratis

meterkast reparatie

Elektrotechniek aan huis

Met elektrotechniek worden meerdere aspecten van het elektriciteitsnet. Of het nu voor uw woning is of een bedrijfspand, de ervaren elektromonteur van Elektricien De Weel helpt u met alle werkzaamheden betreffende het elektra aanleggen. Werkzaamheden die onze elektricien dagelijks heeft zijn onder andere; het maken van aansluitpunten voor de verlichting, het aanleggen van de elektriciteitskabels en eventueel extra stopcontacten installeren. Behalve het installeren van het elektranetwerk kunnen wij van Elektricien De Weel u ook bijstaan bij het onderhouden en bij reparatie wanneer nodig. Dit is voor uw veiligheid een erg belangrijk en vinden het daarom ook nodig om u deze service ook aan te kunnen bieden. Kunt u zich nog herinneren wanneer u voor het laatst een onderhoudsbeurt bij uw meterkast heeft gehad? Of wanneer u de elektriciteitskabels tussen de muren gecontroleerd hebt op eventuele slijtage? Een niet alledaags handeling maar wel een erg belangrijke voor elk huishouden is een onderhoudsbeurt aan de meterkast. Bel ons servicenummer voor vragen hiernaar.

Elektricien-Noord-Holland

DIENSTEN ELEKTRICIEN De Weel

Storing en kortsluiting verhelpen

Stroomstoring of een kortsluiting? Met onze spoeddienst wordt u de zelfde dag nog geholpen.

Meterkast aanleggen/vervangen

Een oude meterkast vervangen? Onze elektriciens helpen u daar graag bij.

Groepenkast uitbreiden

Teveel elektrische apparatuur aangesloten? Wij bieden een oplossing op maat.

Elektra aanleggen

Elektriciteit nodig op plekken waar u nog geen stroom heeft? Onze elektriciens hebben ervaring met het aanleggen van elektra

Elektricien in Noord Holland

Kortsluiting voorkomen

Heeft u elektrische apparaten die oud en versleten zijn of hebben de elektriciteitskabels slijtage vorming danken dit voor een kortsluiting zorgen. Dit is uiterst vervelend voor elk huishouden. Een kortsluiting komt ook vaak gepaard met een stroomstoring. In het ergste geval kan dit zelfs voor een brand zorgen. Onze elektricien voorkomt deze situaties door bijvoorbeeld de kapotte elektriciteitskabels tijdig te vervangen. Ook is het belangrijk om elektrische apparaten die voor een kortsluiting zorgen op tijd te vervangen.

Onderhoud aan de elektrotechniek aan huis

Een onderhoudsbeurt aan de meterkast van uw woning is erg belangrijk voor uw veiligheid. Hiermee beperkt u het risico op kortsluitingen en eventuele daarbij komende stroomstoringen. Het is in deze tijd bijna niet meer te doen om door een stroring zonder elektriciteit te moeten zitten. De bijkomende schades en kosten kunnen erg oplopen. De elektromonteur van Elektricien De Weel loopt bij het uitvoeren van het onderhoud van de meterkast het elektriciteitsnet na en let vooral op beginnend slijtage aan de elektriciteitskabels.

meterkast reparatie

Over Elektricien Noord-Holland

Welkom bij Elektricien Noord-Holland. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren.

Diensten

Kortsluiting of storingen verhelpen

Meterkast aanleggen of vervangen

Elektra aanleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *